leadforensics

Even voorstellen: Ron Baartman

‘Ondanks dat we specialistisch en professioneel werk leveren, blijft de bedrijfscultuur informeel’

“Binnen NPN Drukkers ben ik als technisch bedrijfsleider de spreekwoordelijke spin in het web. Eén van de leuke dingen aan mijn rol vind ik de afwisseling in mijn werk. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole, het bewaken van de planning en het aansturen het technische team. Ik ben bij elk project betrokken van het moment dat de order binnenkomt, tot aan het afleveren bij de klant. Ik heb contact met klanten, het team, maar ook met leveranciers. De ene dag is de andere niet en dat houdt mijn werk spannend en uitdagend.

– Ron Baartman, technisch bedrijfsleider

Plannen, controleren en aansturen

In de ochtend maak ik een rondje door de drukkerij om te kijken wat er die nacht gedrukt is. Ik ga na of de planningen nog kloppen en of er geen problemen ontstaan zijn die mijn aandacht nodig hebben. Mijn bevindingen bespreek ik vervolgens met het team. We nemen dan ook de dagplanning door, zodat iedereen precies weet wat er moet gebeuren. Ook overleg ik onze planningen op kantoor. Hierbij kijken we naar de aankomende projecten; zijn er wijzigingen? Moeten er bepaalde materialen of kleuren inkt besteld worden?”
Verder ben ik in de drukkerij aanwezig om de projecten van A tot Z te begeleiden en mijn collega’s te ondersteunen met verschillende vraagstukken. 

Mooie ontwikkelingen

Op dit moment werk ik vier jaar bij NPN Drukkers. Ik ben super trots op de ontwikkelingen die we in de afgelopen vier jaar door hebben gemaakt. Zo heeft de komst van de nieuwe LED-UV drukpers voor een hele nieuwe manier van werken gezorgd. Tegenwoordig leveren we ook veel werk in het buitenland en bouwen we ook daar een naam op als specialistische drukkerij. Het is mooi om daarbij betrokken te zijn. 

Fijn bedrijf

Bij NPN Drukkers heerst een gemoedelijke sfeer. Zodra je binnenkomt, voelt het meteen als een familiebedrijf. Het is een platte organisatie met een opendeurbeleid. Ondanks dat we specialistisch en professioneel werk leveren, blijft de bedrijfscultuur informeel. Iedereen wordt er gelijk behandeld en we helpen elkaar waar nodig. Zo help ik zelf af en toe ook op verschillende afdelingen, als er extreme drukte is bijvoorbeeld. Omdat ik al van mijn 15e in de grafische sector werk kan ik op vrijwel elke afdeling bijspringen. Binnen NPN Drukkers kan iedereen volledig zichzelf zijn en dat maakt het prettig werken.

Werken met mensen

Een van de uitdagingen binnen mijn werk is het werken met mensen. Niet iedereen heeft dezelfde benadering nodig en ik vind het mooi om aan te voelen waar iemand behoefte aan heeft. Door mensen op een passende manier aan te sturen probeer ik het beste in ze naar boven te halen. Dat draagt zeker weer bij aan die fijne werksfeer binnen NPN Drukkers.”

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?