Ontzorgen van uw drukproductie

Om tot mooi onderscheidend drukwerk te komen is een goede afstemming van alle disciplines in het ontwerp- en maakproces van absolute noodzaak.

De keuze voor een formaat, een papiersoort en de bindwijze, hebben allen invloed op kosten maar vragen ook een juiste afstemming met de ontwerper. Zo heeft de papierkeuze direct invloed op de wijze waarop afbeeldingen voor druk voorbereid dienen te worden. Omdat voor deze afstemming bij NPN de kennis aanwezig is, helpen we u hier graag mee.

drukker met drukwerk op pallet

Samenwerken als basis voor succes

Wij drukken, als gevolg van onze samenwerkingen met vele ontwerpers, bij NPN op vele verschillende papiersoorten. Papiersoorten die allen hun eigen bijzondere kenmerken bezitten. Glad, ruw, opdikkend, extra wit, gerecycled of met een bijzondere persing. Papier dat uw uiting van een geheel eigen karakter voorziet.

Laat u door ons inspireren en adviseren. Dan laten wij u zien dat het eindresultaat meer kan zijn dan de som der delen! Dat vinden we niet alleen heel erg leuk, we zijn er ook best goed in!

In gesprek met de klant 7

Drukwerk proccessen bij NPN Drukkers

LITHOGRAFIE

NPN heeft als één van de weinige drukkerijen in Nederland nog een eigen lithograaf. Goede lithografie is vaak onontbeerlijk om een mooie en voorspelbaar eindresultaat te vervaardigen. De basis voor kwalitatief mooi drukwerk wordt met name in de voorbereiding gelegd.

Aan de basis van goed drukwerk staat hoogwaardige lithografie. Onze lithograaf levert meesterwerk als het gaat om kleur, beeldbewerking en profielen. NPN Drukkers streeft naar optimaal resultaat door een juiste keuze van witpunt, inktdekking, resolutie, profielgebruik en scherpte.

Lithograaf bewerkt afbeelding 3
werknemer op bedrijfskantoor

DTP/OPMAAK

Voor veel opdrachtgevers is onze DTP-studio een waardevolle toevoeging. Hier controleren we aangeleverd materiaal én ondersteunen we klanten bij die aanlevering. Met onze expertise worden kostbare fouten voorkomen en het resultaat verbeterd. Doordat wij beschikken over creatieve DTP collega’s kunnen we u ook helpen bij het maken van een creatieve opzet voor verschillende uitingen.

Download Joboptions

Indien u een pdf aanlevert die is gemaakt mbv onze joboptions, is de pdf direct door ons te verwerken. Levert u niet aan in standaard 4 kleuren, neemt u dan contact met ons op voor de juiste joboptions.

DRUKKERIJ

Drukken, een ambacht op een moderne manier uitgevoerd. Onze drukkers verstaan hun vak en halen op iedere papiersoort de mooiste afbeeldingen van hun persen. Natuurlijk hebben de drukkers van nu de beschikking over moderne apparatuur die hen helpt efficiënt te produceren. Het gevoel dat zij in hun werk leggen valt echter niet te mechaniseren. Natuurlijk hanteren ook wij de ISO standaarden, maar streven  we binnen de ruimte die deze standaard biedt naar het mooiste resultaat. NPN’s Staccato 25-raster geeft de meest kritische opdrachtgevers een garantie dat beelden extreem scherp en zonder detailverlies op het papier komen te staan.

drukker neemt drukvel uit drukpers
werknemer aan verzamelmachine 2

NABEWERKING

De nazorg van conventionele en digitale druk vindt plaats op de afdeling After Press. Vraag naar de voordelen en consequenties van de verschillende technieken waarover NPN Drukkers beschikt. Kiest u voor een betrouwbare sobere techniek, of toch liever voor de oplossing die esthetisch hoog scoort. Want vouwen, rillen, hechten, vergaren, stansen of pregen is makkelijk gezegd, maar soms net iets moeilijker gedaan. De toegevoegde waarde van NPN Drukkers is flexibiliteit en ongekende expertise.

HANDLING EN BEWERKING

Voor NPN Drukkers is de handling of het fulfilment van DM-campagnes dagelijks werk. Dit geldt ten eerste voor rechtstreeks van de pers couverteren (adresseren, frankeren, vouwen en inpakken) en verzenden. Maar ook voor aanvullende handmatige dienstverlening als assembleren of (her)verpakken. De extra zekerheid die NPN biedt, is dat de verpakking is afgestemd op de eventuele kwetsbaarheid van de inhoud. De aard en omvang van een campagne doet niet ter zake. Het gaat om de korte doorlooptijd, accuratesse en betrouwbaarheid van de verzending.

mailing wordt ingestoken door werknemer 3
overons dienst voorraad

VOORRAADBEHEER

NPN Drukkers is opdrachtgevers van dienst met een volledig geautomatiseerd systeem voor voorraadbeheer en uitlevering van alle drukwerk. Dit systeem garandeert de beschikbaarheid van courant drukwerk op afroep. Bovendien houdt de opdrachtgever via een online portal real time zicht op de voorraad. Het aanvullen en uitleveren vindt plaats op basis van afspraken. Het logistieke systeem is ingesteld op bevoorrading binnen 24 uur na melding. Dit geldt ook voor nevenvestigingen van de opdrachtgever.

DIGITAAL DRUKKEN

Hoge oplages drukken de kosten per stuk? Oude handelswetten vervagen door de jaren heen, zeker als het gaat om gepersonaliseerd drukwerk (in tekst en beeld) en beperkte oplages. NPN Drukkers maakt het waar met digitaal drukwerk: voor de volle honderd procent afgestemd op de individuele ontvanger. Snel samengesteld, snel geprint en verstuurd.

Igen Xerox 4 bewerkt
Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Relevante artikelen

Lees nieuwe en relevante artikelen, geschreven door onze experts.

Even voorstellen: Martijn Kicken

“Om goed advies te kunnen geven, is het belangrijk om vooral goed naar onze klanten [...]

Even voorstellen: Jan de Jong

“Samen zorgen we voor een eindresultaat waar de klant echt trots op is” “Als Offsettdrukker [...]

Even voorstellen: Michel Schoonen

“Er zijn niet veel drukkerijen in Nederland die op hetzelfde specialistische niveau opereren.” “Ik werk [...]

Even voorstellen: Erik de Lorme

“NPN Drukkers staat bekend als een specialistische drukkerij, waar je moet zijn als je écht [...]

Even voorstellen: Lize Dalkmann

‘Binnen het team van NPN Drukkers heerst er een gezamenlijke liefde voor papier’ “Ik werk [...]