leadforensics

Even voorstellen: Jan de Jong

“Samen zorgen we voor een eindresultaat waar de klant echt trots op is”

“Als Offsettdrukker ben ik dagelijks bezig met het uitvoeren van drukwerk. Ik werk met de Komori LED-UV machine, die als voordeel heeft dat de inkt heel snel droogt. Dat is goed voor de doorlooptijd, maar het vergroot ook onze mogelijkheden. Omdat de inkt snel droog is, wordt deze niet opgezogen door het ongestreken papier. Dat resulteert in contrastrijkere kleuren.

Portret 59

Een typische werkdag

Via de planning krijg ik de orders binnen. Het is dan zaak om de pers goed in te richten en ervoor te zorgen dat de drukvellen helemaal in orde zijn. Om de beste kwaliteit te garanderen overleg ik regelmatig met collega’s. 

Klanten aan de pers

Naast het contact met mijn collega’s heb ik regelmatig contact met klanten die naast mij aan de pers staan. Zij zijn er graag bij als hun product voor het eerst gedrukt wordt. Dat is natuurlijk sowieso een bijzondere gebeurtenis, maar het geeft klanten ook de mogelijkheid nog iets bij te sturen als ze nog ruimte zien voor verbetering.

Zo verzorgen we ook proefdrukken. Dat is voor ons erg belangrijk. Als je drukwerk daadwerkelijk in je handen hebt kan dat soms voor nieuwe inzichten zorgen. Soms vinden klanten het lastig om te bedenken wat ze precies willen. Ik denk dan graag met ze mee. Samen zorgen we dan voor een eindresultaat waar de klant echt trots op is.

Kleinschalig en collegiaal

Het fijne aan werken bij NPN Drukkers vind ik de werksfeer. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes. Iedereen kent elkaar en dat maakt dat we allemaal goed op elkaar zijn afgestemd.”

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?