Best Dutch Interior Design HOOG.

Het getoonde project is van Mariska Jagt.

Best Dutch Interior Design

Stel je bent op zoek naar verfrissende ideeën voor een nieuw te bouwen huis. Of op kleinere schaal, een nieuw interieur. Grote kans dat je zoektocht naar inspiratie dan start op het internet. Maar tegelijkertijd kan deze onuitputtelijke bron van informatie je ook hinderen. Bijvoorbeeld door de stress die je ervaart omdat je mogelijk dat over het hoofd ziet wat voor jou van belang kan zijn. Uiteindelijk is een te veel aan informatie de killer van een door inspiratie gedreven zoektocht naar oplossingen. Een internetplatform kan dan uitkomst bieden. Hier wordt Informatie op relevantie gefilterd en overzichtelijk gepresenteerd.

HOOG.design

HOOG.design is zo’n plek waar architecten en vooraanstaande bedrijven die samen het wonen vormgeven, een podium krijgen. Alles in digitale vorm. En toch ontbreekt er iets. Iets met nog meer visuele en vooral ook blijvende impact. Een tegenhanger van al het overweldigend digitaal geweld. Een onveranderlijk en tastbaar statement dat  blijvende herinneringen creëert en de zichtbaarheid op andere plekken dan het internet vergroot, maar tegelijkertijd ook inkomsten genereert. Samen met Hoog.design hebben wij dat statement ontwikkeld. Het is de Michelingids van de Nederlandse  interieurachitectuur geworden. Een boek dus. Een monumentaal en verfijnd object waarin de top van de interieur wereld een analoog podium krijgt. En net als bij de Michelingids, een plek in dit boek is niet te koop, je moet er voor geselecteerd worden. Dat maakt het concept nog overtuigender.

Prachtig boek vol inspiratie

Om het boek een verlengstuk te laten zijn van een mooi en luxe ontworpen interieur hebben wij daarvoor de puntjes op de “i” gezet. Met behoud van kleurkracht en scherpte wordt door de inspanningen van onze huislithograaf Wim de Heer de interieurfotografie op een zacht tactiele en open papiersoort fantastisch gereproduceerd. Het  toepassen van hooggepigmenteerde Japanse inkten en verfijnde rasters, die de impact nog verder verstreken, is een noviteit in de wereld van zeer luxe interieurboeken.
Dat elk boek ook nog eens een uniek nummer heeft op zowel de boven- en onderzijde van het boekblok, is nooit eerder vertoond en dus een primeur. Alles is erop gericht om ons vakmanschap optimaal tot uiting te brengen. Net zoals bij de uitvoering van de fantastische ontwerpen uit dit interieurboek!