Van ruimtelijk naar plat.

Interieurarchitectuur en meubeldesign handelen over ruimte, vorm, functie en materiaal. Wij als drukker, vertalen drie dimensies naar het platte vlak. Spiegelen het concept van de architect of een meubelmerk in drukwerk. De sfeer en de ideeën van de ontwerpers blijven voelbaar in een brochure of boek. De kracht van NPN zit in het meedenken met de opdrachtgever. Wij vinden dat een drukwerkproduct voor de interieurbranche goed moet functioneren, passend in de omgeving waar het wordt gebruikt. Denk aan leesbaarheid, gebruiksgemak, een afgewogen grafisch ontwerp.

great-flooring-stories_3D
herman-hertzberger_open

Functionaliteit met de juiste sfeer.

NPN komt binnen een vooraf gesteld budget, tot onderscheidende oplossingen. Wanneer we voor de interieurbranche drukken besteden we  aandacht aan functionaliteit. We streven naar overzichtelijkheid in de presentatie van een meubelcollectie door contrastrijk en strak drukwerk.  We selecteren, samen met ontwerpers, papiersoorten die onbewust meespelen in de beleving van een meubelmerk. Veredelingstechnieken zoals het gebruik van folies, kleur op snee en bijzondere bindwijzen passen bij opdrachten in dit vakgebied.

controle brochure bij hechtstraat

Aandacht voor materiaal.

NPN heeft materiaalkennis. Onze materialenbibliotheek breidt zich uit en we werken graag samen met vakmensen uit ons netwerk. Wij vinden papier belangrijk. Welke onderscheidende drukmogelijkheden zijn er? Kunnen we iets bijzonders doen in de afwerking van een catalogus of brochure?  Een mooie bindwijze? Welke interieurtrends zijn er? We blijven vragen stellen om samen met opdrachtgevers tot een product te komen dat raakt.

Perfect aangepaste interieur beelden.

U weet intussen dat NPN drukkers een lithograaf in huis heeft. Hij optimaliseert aangeleverd beeldmateriaal. Een mooie, full color opbouw van zwart wit beelden zonder rood of groen zweem is een specialiteit. NPN colormanagement garandeert een voorspelbare kleurenreproductie. Dat betekent dat afbeeldingen op schermen, proeven en drukwerk op verschillende papiersoorten in kleur overeen komen.

herman-hertzberger_3D
great-flooring-stories_open

Regie en ontzorgen.

NPN neemt de regie. Aan elke opdracht wordt veel zorg besteed. Wij begeleiden het drukwerk van het begin tot eind. Helderheid in communicatie en een duidelijk stappenplan. Geen verassingen. Wij nemen zaken uit handen, zo kunt u rustig verder werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?