Brochures, catalogi, kaarten voor fashion bedrijven. Maar bijvoorbeeld ook kleding tags of draagtassen.

We bewaken kwalitatieve eenheid.

We maken veel drukwerk voor modebedrijven. Maar onderdelen die we niet zelf kunnen maken, besteden we uit aan andere vakmensen. Wat we belangrijk vinden is kwalitatieve eenheid. De kwaliteit bewaken we door de regie te nemen in de verschillende productie wijzen. Totale planning en organisatie ligt bij ons. De klant heeft één aanspreekpunt en dat geeft helderheid.

kleuren referentie check
Justin Alexander

Snelheid en perfectie.

De mode industrie is snel. Mode is perfectie tot in de kleinste details. Vaak is een collectie pas op het allerlaatste moment klaar voor fotografie. De brochures voor de internationale modebeurzen maakt men daarna, in hoog tempo. Toch moet de kwaliteit van catalogi, brochures, stijlboeken, de perfectie van de kleding en de sfeer die de ontwerper bedenkt weerspiegelen. NPN drukkers heeft expertise op dit gebied, dit soort projecten vragen om flexibiliteit en improvisatie.

Aandacht voor papier en stofuitdrukking

Stof en papier hebben raakvlakken. Er is behoorlijk wat papier waarvan het ontwerp geïnspireerd is op modestoffen. Denk aan papier met linnen persingen, papier met gemeleerde vezel structuur, velours, voiles etc. En papier waarin katoen of textiel vezels zitten verwerkt om het gevoel van stof uit te drukken. NPN heeft een inspirerende papiercollectie die de basis is van onze projecten. Wij besteden veel aandacht aan papier omdat wij het belangrijk vinden dat het papier inhoudelijk bij een project aansluit.

Petrol spring summer open
Tramontana 3D

Kleurweergave.

Fashion is kleur. Fashion klanten willen kleurnuances en texturen van kleding tot in detail terug zien in de brochures. In een vroeg stadium bespreken wij papier, rasters en kleur profielen. Machine gestreken papier is bij ons geen standaard. NPN bedrukt vaardig ongestreken papier. Door een professionele vertaalslag te maken van digitale foto naar de juiste plaatcurve kan NPN ongestreken, gekleurde en opdikkende papiersoorten in hoog contrast bedrukken.

Niet voor niets noemt men NPN “the fashion printer”

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?