leadforensics

Even voorstellen: René Rietveld

Bij ons is een boek niet ‘gewoon’ een boek, het is een object

“Als ordermanager begeleid ik het interne verkoopproces van onze klanten vanaf het moment dat de order binnenvalt tot aan de factuur. Ik zorg ervoor dat de juiste materialen worden ingekocht en bewaak de planning van de projecten. Omdat wij in een hoog segment werken, is vrijwel iedere productie maatwerk. Het is daarom belangrijk dat wij nauw betrokken zijn bij het complete proces. 

– René Rietveld, ordermanager

De klant wordt meegenomen

Bij NPN Drukkers wordt de klant klant van begin tot eind meegenomen in de producties. We geven uitgebreid advies en organiseren brainstormsessies als dat nodig is. Ook is het voor de klant mogelijk om mee te kijken bij de drukpersen. We nemen de tijd om eventuele correcties uitgebreid door te spreken, zodat we er zeker van zijn dat onze klanten tevreden zijn over het eindresultaat.

Werken met creatievelingen

Naast het meenemen en begeleiden van onze klanten, spreekt ook het werken met creatievelingen me aan. Ik houd me voornamelijk bezig met het drukken van boeken. Bij ons is een boek niet ‘gewoon’ een boek, het is een object. Dat komt omdat we vaak samenwerken met kunstenaars, fotografen, vormgevers en andere creatievelingen. Zo maken we samen iedere dag weer nieuwe, mooie dingen!

Jörg Binz, Edition Patrick Frey binnenwerk
Jörg Binz, Edition Patrick Frey

Denken in oplossingen

In deze tijd zijn er best wel wat uitdagingen in de drukkerij branche. Zo is er op dit moment een behoorlijke schaarste in papier, wat levertijden en planningen behoorlijk onder druk kan zetten. Aan mij de taak om hier toch zo goed mogelijk mee om te gaan. Soms kiezen we voor een alternatieve papiersoort, maar het komt ook voor dat we onze planning iets aan moeten passen. Gelukkig werken we met prettige leveranciers en fijne klanten, waardoor er altijd wel een oplossing te bedenken valt. 

De ontwikkelingen bij NPN Drukkers

Toen ik zo’n vijftien jaar geleden binnenstapte bij NPN Drukkers werd er de eerste boekproductie gemaakt. Vanaf dat moment zijn boeken onderdeel geworden van het orderpakket. Het bedrijf is altijd in ontwikkeling. Op dit moment ben ik met een collega bezig met het inrichten van een nieuw management informatie systeem en een interne workflow. Zowel bij de producties als intern kijken we altijd of dingen beter, mooier, sneller of efficiënter kunnen. Ik vind het geweldig om onderdeel te zijn van de groei en ontwikkelingen binnen het bedrijf. Bovendien heerst er altijd een gemoedelijke en informele sfeer, waardoor de tijd voorbij vliegt!”

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?