leadforensics

Nieuwbouwproject – Nieuw Bergen

In opdracht van SDK Vastgoed produceerden wij twee verschillende hardcoverboeken over hun nieuwbouwproject ‘Nieuw Bergen’ in Eindhoven. Dit project creëert ruimte voor 237 woningen in verschillende segmenten. En dat in het hartje van de stad! Deze woningen worden gerealiseerd in zeven architectonische blikvangers en gaan ongetwijfeld bijdragen aan de prachtige skyline van Eindhoven. 

Samenwerking

Voor dit project in materiaalkeuzes werkten we samen met Tom Eele en Huub van der Velde van reclamebureau Gewest13 en opdrachtgever Joep van Eijkeren. We bundelden onze krachten om tot een uniek, stijlvol en tastbaar eindresultaat te komen. Zij de vormgeving, wij het drukwerk. Beide onderdelen sluiten zoals altijd weer naadloos op elkaar aan. 

LED-UV technologie

Om de door Gewest13 gekozen kleuren zo mooi mogelijk uit te laten komen op het papier, gebruikten we de Offsetdruk LED-UV technologie. Deze techniek geeft een hoge kleurkracht en zorgt ervoor dat de inkt niet wegslaat in het papier. Dat laatste komt doordat het drukwerk direct droogt en dan meteen klaar is voor verdere verwerking. De luxe uitstraling van de boeken is daarnaast te danken aan de bindwijze. Ze zijn genaaid gebonden in een linnen band met matzwarte foliedruk. 

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?