leadforensics

Leve het papier!

We downloaden onze kranten en tijdschriften, vullen agenda’s digitaal en noteren de wekelijkse boodschappen op ons mobieltje. Steeds minder ansichtkaarten worden met de post verstuurd en brieven versturen we nauwelijks meer. Gericht op een meer efficiënte levensstijl en gedreven door het managen van onze haast, richten wij ons op het verminderen van gedoe. We moeten namelijk al zoveel.

Vaker dan ooit zijn we toe aan momenten van rust. Door het gebruik van onze mobiele telefoons zijn we altijd bereikbaar en vervaagt de scheiding tussen werk en privé. Alles raakt met elkaar verknoopt. Het is logisch dat we zo af en toe verlangen naar een offline bestaan waarbij niets hoeft en we onze tijd vrijmaken voor de dingen die er echt toe doen. Bijvoorbeeld het lezen van een boek waarbij onze verbeeldingskracht door verhalen op papier wordt aangesproken zonder dat het vooraf digitaal voor ons wordt ingevuld. Papier en inkt spelen dan ook een belangrijke rol bij het onthaasten en genieten. Of het nu gaat om de krant in het weekend, het boek op vakantie of de productbrochure op de bank, in alle gevallen is de prikkelende ervaring van papier ongeëvenaard en in combinatie met de geur van inkt onverslaanbaar. Geen tabletervaring die daar tegen op kan.
Mede ook daarom ben ik overtuigd van de waarde van print voor de toekomst!

Ben je van plan echt iets onderscheidends in print te maken, schakel ter inspiratie dan de specialist op het gebied van papier en inkt in.

NPN Drukkers Breda heeft alles in huis om beeld en tekst op een zo mooi mogelijke manier op papier te krijgen. Mijn kennis en ervaring staat garant voor een verrassende keuze in materialen!

Maak mij deelgenoot van jouw uitdaging en stuur mij je verzoek via [email protected]. De eerste tien reacties ontvangen van ons sowieso het boek “Not For Sale”. Een inspirerend naslagwerk met nooit eerder gepubliceerde artiestenfoto’s in het diepste zwart en op papier gemaakt van 100% katoenvezel.

En het is niet te koop….

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?