leadforensics

Kalender drukken

Laat je kalender drukken door een echte specialist. NPN Drukkers heeft veel ervaring met kwalitatief drukwerk voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zo mogen we regelmatig boeken drukken voor onze klanten, zijn we betrokken bij de realisatie van magazines en catalogi en drukken we aan het eind van het jaar ook veel kalenders. 

We houden bij NPN Drukkers van persoonlijk contact en zijn erg betrokken bij jouw project. We leveren namelijk graag exact het product dat jij voor ogen hebt, en dat vergt een goede samenwerking. 

Ben je benieuwd hoe we jouw kalender drukken?

Voordelen kalender drukken bij NPN Drukkers

Wie zelf een kalender laat drukken zit vaak gebonden aan standaard formats. Bij NPN Drukkers is echter niks te gek. We kunnen jouw kalender leveren in elk formaat, op verschillende papiersoorten en met verschillende bindwijzen. We laten je dan ook graag de verschillende mogelijkheden voor jouw kalender persoonlijk zien. Zo kun je zelf voelen, ruiken én ervaren hoe jouw kalender tot leven komt.

Een ander groot voordeel van je kalender laten drukken bij NPN Drukkers, is dat we werken met een lithograaf. Een lithograaf is iemand die gespecialiseerd is in het omzetten van digitaal beeld naar gedrukt beeld. Hoe jouw foto’s en afbeeldingen er op papier uit komen te zien, is namelijk sterk afhankelijk van het papiersoort dat we samen hebben bepaald. Onze lithograaf gaat het digitale bestand van je kalender zo omzetten, dat de gedrukte versie zo goed mogelijk overeenkomt met de digitale variant. Dat gebeurt tegenwoordig bijna nergens meer. Dus daar zijn we best trots op.

Eigen kalender maken?

Een kalender maken is vaak een leuk en persoonlijk geschenk voor relaties en klanten. Het kan een goede manier zijn om ervoor te zorgen dat jouw merk top of mind is bij je klant. Daarnaast is een kalender ook een leuk geschenk voor eigen medewerkers. 

Kalenders worden vaak geplaatst op plekken waar veel mensen komen: in een lunchcafé, op de werkvloer of bij het toilet. Dat betekent dat iedereen jouw kalender te zien krijgt. Dan wil je dus wel een kalender maken die ook écht gezien mag worden. Daarom helpen we je bij NPN Drukkers graag met het maken van de beste keuzes voor je kalender.

De kracht van NPN Drukkers

– Passie voor drukwerk

– Eerlijke prijs

– Persoonlijk is bij ons écht persoonlijk

– FSC gecertificeerd

– Inhoudelijke kennis

– Specialisten in dienst, waaronder een lithograaf en DTP’ers

– Vlekkeloze handling en bewerking

– Voorraadbeheer en uitlevering drukwerk

Duurzaam drukken: FSC® gecertificeerd

Verantwoord en duurzaam ondernemen leeft bij NPN Drukkers. In de grafische wereld zorgt Forest Stewardshop Council (FSC) voor een verantwoord beheer van bossen. Dit heeft betrekking tot de economische, ecologische en sociale functies die bossen vervullen. Het hout dat is verwerkt bij de productie van papier met het FSC-label, is gegarandeerd afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. NPN Drukkers draagt een steentje bij aan verantwoord bosbeheer door overal waar mogelijk FSC-papier in te zetten. In dat geval zijn we ook gemachtigd om het FSC-logo in de opmaak mee te nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?