leadforensics

Even voorstellen: Perry de Jong

Creativiteit zit ‘m niet alleen in mooi kunnen schilderen

“Zonder uitdaging en afwisseling zou ik niet optimaal kunnen functioneren. Daarom zit ik als Commercieel Directeur binnen NPN Drukkers perfect op mijn plek. Binnen dit bedrijf is de visie ‘kan niet bestaat niet’ en dat maakt dat ik na 25 jaar nog steeds dagelijks creatief bezig kan zijn. Creativiteit zit ‘m niet alleen in mooi kunnen schilderen, maar juist ook in het vinden van oplossingen.
Naast het aansturen en coördineren van het verkoopteam en het bepalen van de strategie van bijvoorbeeld Social Media, sta ik vooral met mijn voeten in de klei. Zowel bedrijf breed als op individueel niveau ben ik veel bezig met sales.

– Perry de Jong, commercieel directeur

Mijn werk verandert continu

Waar ik vroeger vrijwel volledig bezig was met het verkopen op persoonlijk niveau, communiceer ik tegenwoordig ook veel met het buitenland. Referentieprojecten en onze online strategie zijn hier belangrijk in geweest. Zo heb ik regelmatig contact met klanten uit bijvoorbeeld Australië, Engeland en de Verenigde Staten.
Een andere ontwikkeling die mijn werk anders maakt dan vroeger is het feit dat we tegenwoordig goed op de kaart staan als hoogwaardige drukkerij. Er is veel mond-tot-mond reclame en dat is duidelijk merkbaar: klanten vinden tegenwoordig steeds beter en sneller hun weg naar ons bedrijf. 

Steeds meer maatwerk

Het is geen geheim dat het aantal klanten dat iets grootschalig wil laten drukken de afgelopen jaren kleiner is geworden. Dat betekent dat het inmiddels meer een luxeproduct is geworden, iets dat écht mooi en goed verzorgd moet zijn. Ik vind het fantastisch dat we daarom echt met aandacht aan zo’n project werken. Het is ontzettend belangrijk om goed te luisteren naar klanten en hun wensen te vertalen naar een passende productie van hoogwaardige kwaliteit. We denken mee en proberen altijd nét dat stapje extra te zetten, waardoor we vaak tot unieke eindresultaten komen. 

Al 25 jaar lang plezier in mijn werk

Eerder gaf ik aan dat ik het prettig vind om uitgedaagd te worden. Des te meer is het bijzonder dat ik het na 20 jaar nog steeds enorm naar mijn zin heb bij NPN Drukkers. Ik ben overigens niet de enige; met sommige collega’s werk ik ook al ruim 20 jaar samen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen makkelijk schakelen. Als we iets afspreken loopt het gewoon. Dat maakt het werk zo fijn: We werken echt samen aan het eindproduct.

Naast de mensen binnen het bedrijf vind ik het ook ontzettend leuk om samen te werken met zoveel verschillende klanten. Van meubelproducent tot Musea; iedere klant heeft weer een eigen verhaal.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?