leadforensics

Bureaukalender drukken

Een bureaukalender drukken lijkt iets wat vooral vroeger veel werd gedaan. Maar vergis je niet: bij NPN Drukkers mogen we nog regelmatig bureaukalenders op papier zetten voor diverse klanten. Ondanks dat mensen vaak hun agenda digitaal bijhouden, is een bureaukalender op de meeste werkplekken nog steeds onmisbaar. Je kunt in één oogopslag zien welke week het is, of welke datum woensdag over twee weken bijvoorbeeld is.

Ben je nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Denk dan zeker eens aan een bureaukalender. Deze wordt door zeer veel mensen veelvuldig gebruikt, waardoor jouw merk prominent aanwezig is bij jouw klanten en relaties. We zorgen er bij NPN Drukkers wel voor dat het drukwerk er schitterend uit komt te zien.

Bureaukalender maken bij NPN Drukkers

Het fijne van een bureaukalender is dat deze bijna altijd in het zicht staat. Een bureaukalender is ervoor gemaakt om heel snel een specifieke datum of weeknummer af te kunnen lezen. Het is dus belangrijk dat je bureaukalender er goed uitziet. En laten we bij NPN Drukkers daar nu net heel goed in zijn.

Bij NPN Drukkers zit je niet vast aan een standaard grootte, vorm of afmeting. Heb jij een creatief en out of the box idee? Dan zorgen wij er wel voor dat dit idee tot leven komt. We stemmen papiersoort, bindwijze en bedrukking af op jouw wensen en betrekken waar nodig onze lithograaf bij het proces. Onze lithograaf is een specialist in het omzetten van digitaal naar gedrukt beeld: een klus die best wat aandacht vereist maar in veel drukkerijen wordt overgeslagen. 

Eigen bureaukalender maken?

Het maken van een eigen bureaukalender is een slim een relatief voordelig marketinginstrument: je hebt met een eenmalige uitgave een jaar lang exposure. Daarom zijn we bij NPN Drukkers aan het einde van het jaar ook veel bezig met het drukken van bureaukalenders. Het zijn ideale eindejaarsgeschenken voor klanten, relaties en medewerkers. 

De kracht van NPN Drukkers

– Passie voor drukwerk

– Eerlijke prijs

– Persoonlijk is bij ons écht persoonlijk

– FSC gecertificeerd

– Inhoudelijke kennis

– Specialisten in dienst, waaronder een lithograaf en DTP’ers

– Vlekkeloze handling en bewerking

– Voorraadbeheer en uitlevering drukwerk

Duurzaam drukken: FSC® gecertificeerd

Verantwoord en duurzaam ondernemen leeft bij NPN Drukkers. In de grafische wereld zorgt Forest Stewardshop Council (FSC) voor een verantwoord beheer van bossen. Dit heeft betrekking tot op de economische, ecologische en sociale functies die bossen vervullen. Het hout dat is verwerkt bij de productie van papier met het FSC-label, is gegarandeerd afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. NPN Drukkers draagt een steentje bij aan verantwoord bosbeheer door overal waar mogelijk FSC-papier in te zetten. In dat geval zijn we ook gemachtigd om het FSC-logo in de opmaak mee te nemen.

Lithograaf bewerkt afbeelding 2

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?