leadforensics

Samen staan we sterk!

Een credo wat in de huidige tijd heel erg opgaat natuurlijk. Samen kun je meer dan alleen.

Daarom werken we bij NPN Drukkers graag samen met onze collega’s van NPN Communicatie.

Bij NPN Communicatie is veel kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie aanwezig. De medewerkers geven niet alleen invulling aan uw ideeën maar denken graag met mee, van concept via creatie naar het uiteindelijke resultaat.

Waar nodig werken we autonoom, waar mogelijk versterken we elkaar. U bent in ieder geval verzekerd van een aansprekend resultaat.

Een mooi voorbeeld van hoe NPN Communicatie en NPN Drukkers samen werken zijn de inspanningen die we doen voor SGS search.

SGS Search is een onderdeel van SGS en het inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving. De opleidingstak van SGS Search biedt diverse trainingen aan, o.a. de Virtual Reality training “ Asbest herkennen” Voor deze training hebben we 300 cardboard VR brillen gemaakt incl. het design. Middels deze bril krijgen de deelnemers op een realistische manier inzicht in de gevaren van asbest. In combinatie met een speciaal ontwikkelde app is dit een VR leeroplossing op maat en zijn de deelnemers beter voorbereid op een echte asbestinspectie.

Daarnaast ontwikkelt NPN Communicatie diverse trainingsfolders voor SGS Search die vervolgens gedrukt worden bij NPN Drukkers.

Groot voordeel voor SGS zijn de korte lijnen. 1 aanspreekpunt voor zowel design, opmaak en DTP werkzaamheden als productie van de middelen (alles onder 1 dak)

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?