Klanten over NPN Drukkers

Bij NPN Drukkers willen wij altijd mooi drukwerk leveren. Wanneer we een samenwerking aangaan met een klant is dit vaak voor langere tijd. De relatie met de klant is dan ook erg belangrijk voor ons. Waarom zou u kiezen voor NPN Drukkers? Dat kunnen onze klanten beter vertellen dan wij.

Klanttestimonial PVW

Een van onze klanten is PVW, een reclamebureau gespecialiseerd op het gebied van medische farmaceutische communicatie. Het drukwerk dat wij leveren aan PVW varieert van flyers tot starterkits.  Met PVW hebben wij al langere tijd een nauwe samenwerking, die we hopelijk nog jaren mogen voorzetten!

KLANTTESTIMONIAL FOAM

Al heel wat jaren werken we samen met grafisch ontwerpers en maken wij mooie publicaties. Eén van de meer bijzondere publicaties is Foam Magazine. In 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met Foam Fotografiemuseum Amsterdam. Wij zijn nog steeds erg blij dat wij dit mooie magazine mogen produceren.

KLANTTESTIMONIAL TYPOGRAPHY INTERIORITY

Met 25 Nederlandse bedrijven een facsimile-uitgave van Van Gogh’s schetsboeken neerzetten, daar zijn we met recht trots op. Toen Typography Interiority & Other Serious Matters ons benaderde voor dit project konden we dan ook niet anders dan dit initiatief omarmen. Buiten de kaders denken, geen uitdaging uit de weg gaan, dat is onze kracht. En dat is de reden dat wij onze bijdrage mochten leveren aan dit ‘once in a lifetime project’. Een inspirerende samenwerking en rijke ervaring met als gevolg een tot de verbeelding sprekend resultaat.

Close Menu