cover magazine zomer-herfst 2019 Zusss

Enkele maanden geleden kwam ik in contact met de ontwerpafdeling van Zusss. Mijn collega Sandra, groot fan van Zusss had een bestelling geplaatst en kreeg daarbij een catalogus meegestuurd.

Zusss is een lifestyle- en fashion merk dat 10 jaar geleden opgericht is door de zussen Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. De collectie bestaat uit Wonen en Lifestyle items.

We konden zien dat aan de vormgeving van de brochure van Zusss aandacht was besteed, echter waren we van mening dat de drukkwaliteit door toepassing van passende lithografie voor verbetering vatbaar was. Na een telefonisch contact bleek dat de visie en ambitie, waar het gaat om het produceren van hoogwaardig kwalitatief en onderscheidend drukwerk, van NPN drukkers en Zusss erg overeen komen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek hebben we voorgesteld om een aantal beelden uit oudere drukwerkprodukties in de vorm van een persproef af te drukken, echter wel nadat wij de beelden op de juiste manier hadden gelithografeerd ten behoeve van de gekozen papiersoort. Waar de beelden in vorige produkties donker, grauw en dichtgelopen waren, drukte wij deze contrastrijk, fris en gedetailleerd af.

Het resultaat was dermate veel beter dan hetgeen men in het verleden geleverd heeft gekregen, dat men inmiddels de overstap naar NPN heeft gemaakt en de eerste produkties onderweg zijn. Daarnaast hebben we al bijdragen kunnen leveren aan de ontwikkeling van produkties die in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid in het assortiment van Zusss gaan worden opgenomen. We zijn erg blij met deze samenwerking en trots op het feit dat Zusss voor ons als drukwerkpartner heeft gekozen!

drukvel Zusss
drukwerk Zusss
drukvel controle Zusss
werknemer bij uitleg vouwmachine 2

Hulp nodig met het drukken van specials & maatwerk?

Succesverhaal Zusss.