Over NPN Drukkers

Print kun je ruiken en voelen. Dus als het goed is gemaakt -met kennis en creativiteit-, prikkelt drukwerk de zintuigen. En dat is precies wat de drukkers van NPN beogen, met elke opdracht. Dat streven begint met een gedegen voorbereiding, waarin goed wordt geluisterd naar de opdrachtgever. Wat wil hij bereiken en hoe kunnen we dat vertalen naar onderscheidende communicatie? Hoe raken we zíjn klant recht in het hart?

Innovatief team

Na het luisteren, zijn wij aan de beurt. We besteden veel aandacht aan het drukwerk, in de wetenschap dat het daarmee aandacht trekt. Uiteraard beschikken we over een modern machinepark, maar nog belangrijker vinden wij de tomeloze inzet van toegewijde vakmensen. Die plezier hebben in hun werk en het liefst elke dag iets maken dat nog nooit is gemaakt. Toegegeven, dit lukt niet altijd in de praktijk, maar die ambitie heeft NPN Drukkers wel gebracht waar we nu staan: de Nederlandse top.

Direct contact opnemen

Peter Bongers
Accountmanager
088-1119259 / 06-11593785
p.bongers@npndrukkers.nl
Perry de Jong
Commercieel directeur
088-1119248 / 06-50878306
p.dejong@npndrukkers.nl
Chris Altorffer
Accountmanager
088-1119250 / 06-50878309
c.altorffer@npndrukkers.nl
Ron Baartman
Productieleider
088-1119255 / 06-15965945
ronb@npndrukkers.nl
Erik de Lorme
Directeur
088-1119232
e.delorme@npndrukkers.nl
Marianne Doornheim
Ordermanager
088-1119219
m.doornheim@npndrukkers.nl
Sandra Heshof
Ordermanager
088-1119246
s.heshof@npndrukkers.nl
Frans Groenendijk
Ordermanager
088-1119215
f.groenendijk@npndrukkers.nl
Lize Dalkman
Ordermanager
088-1119219
l.dalkmann@npndrukkers.nl
René van Yperen
Ordermanager
088-1119211
reney@npndrukkers.nl
René Rietveld
Ordermanager
088-1119251
r.rietveld@npndrukkers.nl

wat doen we

Lithografie

NPN heeft als één van de weinige drukkerijen in Nederland nog een eigen lithograaf. Goede lithografie is vaak onontbeerlijk om een mooie en voorspelbaar eindresultaat te vervaardigen. De basis voor kwalitatief mooi drukwerk wordt met name in de voorbereiding gelegd.

Aan de basis van goed drukwerk staat hoogwaardige lithografie. Onze lithograaf levert meesterwerk als het gaat om kleur, beeldbewerking en profielen. NPN Drukkers streeft naar optimaal resultaat door een juiste keuze van witpunt, inktdekking, resolutie, profielgebruik en scherpte.

DTP/OPMAAK

Voor veel opdrachtgevers is onze DTP-studio een waardevolle toevoeging. Hier controleren we aangeleverd materiaal én ondersteunen we klanten bij die aanlevering. Met onze expertise worden kostbare fouten voorkomen en het resultaat verbeterd. Doordat wij beschikken over creatieve DTP collega’s kunnen we u ook helpen bij het maken van een creatieve opzet voor verschillende uitingen.

Download Joboptions

Indien u een pdf aanlevert die is gemaakt mbv onze joboptions, is de pdf direct door ons te verwerken. Levert u niet aan in standaard 4 kleuren, neemt u dan contact met ons op voor de juiste joboptions.

Drukkerij

Drukken, een ambacht op een moderne manier uitgevoerd. Onze drukkers verstaan hun vak en halen op iedere papiersoort de mooiste afbeeldingen van hun persen. Natuurlijk hebben de drukkers van nu de beschikking over moderne apparatuur die hen helpt efficiënt te produceren. Het gevoel dat zij in hun werk leggen valt echter niet te mechaniseren. Natuurlijk hanteren ook wij de ISO standaarden, maar streven  we binnen de ruimte die deze standaard biedt naar het mooiste resultaat. NPN’s Staccato 25-raster geeft de meest kritische opdrachtgevers een garantie dat beelden extreem scherp en zonder detailverlies op het papier komen te staan.

Nabewerking

De nazorg van conventionele en digitale druk vindt plaats op de afdeling After Press. Vraag naar de voordelen en consequenties van de verschillende technieken waarover NPN Drukkers beschikt. Kiest u voor een betrouwbare sobere techniek, of toch liever voor de oplossing die esthetisch hoog scoort. Want vouwen, rillen, hechten, vergaren, stansen of pregen is makkelijk gezegd, maar soms net iets moeilijker gedaan. De toegevoegde waarde van NPN Drukkers is flexibiliteit en ongekende expertise.

Handling en bewerking

Voor NPN Drukkers is de handling of het fulfilment van DM-campagnes dagelijks werk. Dit geldt ten eerste voor rechtstreeks van de pers couverteren (adresseren, frankeren, vouwen en inpakken) en verzenden. Maar ook voor aanvullende handmatige dienstverlening als assembleren of (her)verpakken. De extra zekerheid die NPN biedt, is dat de verpakking is afgestemd op de eventuele kwetsbaarheid van de inhoud. De aard en omvang van een campagne doet niet ter zake. Het gaat om de korte doorlooptijd, accuratesse en betrouwbaarheid van de verzending.

Voorraadbeheer

NPN Drukkers is opdrachtgevers van dienst met een volledig geautomatiseerd systeem voor voorraadbeheer en uitlevering van alle drukwerk. Dit systeem garandeert de beschikbaarheid van courant drukwerk op afroep. Bovendien houdt de opdrachtgever via een online portal real time zicht op de voorraad. Het aanvullen en uitleveren vindt plaats op basis van afspraken. Het logistieke systeem is ingesteld op bevoorrading binnen 24 uur na melding. Dit geldt ook voor nevenvestigingen van de opdrachtgever.

Digitaal Drukken

Hoge oplages drukken de kosten per stuk? Oude handelswetten vervagen door de jaren heen, zeker als het gaat om gepersonaliseerd drukwerk (in tekst en beeld) en beperkte oplages. NPN Drukkers maakt het waar met digitaal drukwerk: voor de volle honderd procent afgestemd op de individuele ontvanger. Snel samengesteld, snel geprint en verstuurd.

Close Menu