Onze passie is het maken van mooi en onderscheidend drukwerk. Uitingen waar u mee kunt laten zien anders te zijn dan uw concurrenten. Publicaties die uw onderneming of product op een bijzondere manier presenteren. Want drukwerk dat laat u niet zomaar maken, dat moet u helpen in het bereiken van uw doelstellingen. Regelmatig zien we dat er voor standaardoplossingen wordt gekozen, dat vinden we jammer, want met net een beetje meer afstemming, iets meer aandacht en met een goed advies presenteert u zich net even anders.

Om tot mooi en onderscheidend drukwerk te komen is een goede afstemming van alle disciplines in het ontwerp- en maakproces van absolute noodzaak. De keuze voor een formaat, een papiersoort en de bindwijze, hebben allen invloed op kosten maar vragen ook een juiste afstemming met de ontwerper. Zo heeft de papierkeuze direct invloed op de wijze waarop afbeeldingen voor druk voorbereid dienen te worden. Omdat voor deze afstemming bij NPN de kennis aanwezig is, helpen we u hier graag mee.

Wij drukken, als gevolg van onze samenwerkingen met vele ontwerpers, bij NPN op vele verschillende papiersoorten. Papiersoorten die allen hun eigen bijzondere kenmerken bezitten. Glad, ruw, opdikkend, extra wit, gerecycled of met een bijzondere persing. Papier dat uw uiting van een geheel eigen karakter voorziet.

Laat u door ons inspireren en adviseren. Dan laten wij u zien dat het eindresultaat meer kan zijn dan de som der delen! Dat vinden we niet alleen heel erg leuk, we zijn er ook best goed in!

Colour management betekent in de praktijk de inspanningen die de drukker moet leveren om het grafische eindresultaat in overeenstemming te krijgen met de verwachting. Met andere woorden: de voorspelbaarheid van het drukproces.

Met een uitgebalanceerd colour management systeem ziet NPN toe op de borging en beheersing van het drukproces. Met de inzet van uitontwikkelde profielen is het gebruik van beeld en kleur voorspelbaar en beheersbaar. NPN is in staat om in druk/print datgene te realiseren wat het gekalibreerde beeldscherm laat zien. Naar keuze en afhankelijk van de situatie, ondersteunen ISO gecertificeerde proeven of gedrukte proeven op oplage papier de realisatie.

Verantwoord en duurzaam ondernemen leeft bij NPN drukkers. Zo zorgt in de grafische wereld het Forest Stewardship Council (FSC) mondiaal voor een verantwoord beheer van bossen. Dit beheer heeft betrekking tot de economische, ecologische en sociale functies die bossen vervullen. Het hout dat is verwerkt bij de productie van papier met het FSC-label, is gegarandeerd afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. NPN Drukkers draagt een steentje bij aan verantwoord bosbeheer door overal waar mogelijk FSC-papier in te zetten. In dat geval zijn we ook gemachtigd om het FSC-logo in de opmaak mee te nemen. Lees meer hierover op: www.fsc.nl

Close Menu