leadforensics

Even voorstellen: Lize Dalkmann

‘Binnen het team van NPN Drukkers heerst er een gezamenlijke liefde voor papier’

“Ik werk al ruim 20 jaar als ordermanager bij NPN Drukkers. Als mensen vragen wat ik doe is mijn korte antwoord: “Ik regel”. Dat is namelijk precies wat ik doe. Vanaf het eerste klantcontact tot het eindresultaat begeleid ik de orders door onze drukkerij. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat iedereen intern precies weet wat hij moet doen.”

Lize Dalkman
– Lize Dalkmann, ordermanager

Geen dag is hetzelfde

“Wat mijn werk spannend maakt is dat geen dag er hetzelfde uitziet. Ik speel dagelijks in op de klantvragen die bij ons binnenkomen. Dat kunnen nieuwe orders zijn, maar ook bepaalde wijzigingen die ik vervolgens direct met het team moet communiceren. Omdat ik veel samenwerk met pharmaceuten, komen hun aanvragen altijd rechtstreeks bij mij binnen. Dan maak ik de offertes zelf, omdat dat inmiddels gesneden koek voor me is. Voor de grotere projecten en nieuwe klanten communiceer ik met onze calculator en zorg ik ervoor dat zijn offerte uiteindelijk bij de klant terecht komt.

Liefde voor papier en klantcontact

Binnen het team van NPN Drukkers heerst er een gezamenlijke liefde voor papier. Ik ben hierin zeker geen uitzondering. Ook ik ben gek op papier: zo heb ik nog altijd een papieren agenda en ligt mijn huis vol met allerlei notitieboekjes. Ik kan daar enorm van genieten!
Waar ik ook van kan genieten is het contact met onze klanten. Omdat ik al een flinke tijd bij NPN Drukkers werk en veel van onze klanten ook al een hele tijd klant zijn, heb ik met veel van hen inmiddels een fijne, warme band opgebouwd.

Perfect op elkaar ingespeeld

Ik ben niet de enige die al een tijd bij NPN Drukkers werkt. De meesten uit het team kennen elkaar inmiddels al jaren. Daarom zijn we perfect op elkaar ingespeeld: we weten precies wat er van ons verwacht wordt en wat we van elkaar kunnen verwachten. Dat maakt de samenwerking natuurlijk erg prettig. We kunnen echt op elkaar rekenen. 

Wat ik ook erg fijn vind is de platte organisatie. We hebben geen managers die de hele dag op je vingers kijken, maar krijgen juist vrijheid en vertrouwen om ons werk te doen. Iedereen heeft een goede werkethiek en wil het beste uit ieder project halen. Soms kan het een uitdaging zijn om precies voor elkaar te krijgen wat een klant in gedachten heeft, maar achteraf zien we eigenlijk altijd dat er veel meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?